Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min älskade mamma Hjördis \"Nördis\" Ösund.


När mor kommer hem

När mor kommer hem igen
oroas ej längre Gunnar Vägverkare
Oron har flytt sin kos från Italien
och sonen känner sig starkare då än efter åländska stärkare

När mor kommer hem igen för denna gång
suktandes efter hunden som komma skall
Glädjer sig mor över skyddsänglars unisona lovsång
men ej över kommande fläckar på mattan i hennes hall

När mor kommer hem igen från sin konvalescens
är det alls icke sjuksängen som hägrar
Vi går på visafton ikväll hävdar hon med ens
begrava sig i dysterhet är något som mor vägrar

När mor kommer hem igen är en glädjens stund
med ett visst mått av jäklar anamma
En kyss på Gunnar Vägverkares mun
när mor kommer hem igen så är det för att stanna




Fri vers av Isla Estrecho
Läst 1289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-20 18:21



Bookmark and Share


  Della K
Hahaha...

Charmigt!

Jätte charmigt!

Bom, tjoff, poff och klackarna i taket!
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Isla Estrecho
Isla Estrecho