Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bonjour


Douce France

Du har målat tricoloren på din husvagn
Men råkat byta plats på rött och blått
Jag påpekar detta för dig
och du svarar något på franska
kanske att du alltid tyckt att
broderskap går före frihet
kanske säger du det
jag vet inte
för jag kan ingen franska
och du kan ingen engelska
men det gör inget
för vi är ändå bara i din husvagn
och spelar TV-spel
och röker hasch
vi skurar golv
och är vågorna bra
går vi och surfar
på kvällarna dricker vi vodka
och du droppar E
ibland tar vi med tjejer till husvagnen
ibland får vi deras telefonnummer
oftast inte
du är jävligt grym på Tony Hawk
men jag spöar dig i Tekken
vi gör en joint av
tio rizzlas
vi har inga pengar
och jag har tappat bort min mobil
på kvällarna när du är hög
försöker du lära dig spela gitarr
annars har du inget i husvagnen
utom teven, tevespelet
och en jävla massa sand
ibland när du är full
snackar du om Charles de Gaulle
men jag tror du blandar ihop honom med någon
när du säger vilken klockren bok äcklet är
du säger att du egentligen pluggar på
universitet i Paris
och att du varit till Italien, USA och Ghana
faktum är att din brorsa bor i USA
och är advokat i Hollywood
vi äter paninis
diskar glas
och lyssnar på Raggasonic
en kväll vaknar jag kallsvettig i sängen
jag vet inte vilken dag det är
hur många veckor jag varit här
vi bär plankor
moppar golv
tvättar kläder
knäcker Metal Gear Solid
när jag åker
sitter du i din husvagn
med tricolorens färger i fel ordning
och spelar TV-spel och röker hasch




Fri vers av snabbmat
Läst 1713 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2006-07-27 01:09



Bookmark and Share


  Sländan
Fan, det är snyggt!
2008-01-03

  Isla Estrecho
Den HÄR alltså! Här fick du till nånting som.. ja jag vet inte vad. Überbra är det. Själva stämningen och handligen och orden och jaaa.. grymt! 24 gun salute to you BUCK BUCK BUCK...
2006-07-27
  > Nästa text
< Föregående

snabbmat