Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titel. jag minns inte. jag minns inte titeln

Jag sitter och röker
Det känns som
Jag sitter och röker
Det känns som
Jag sitter och röker
Det känns som jag trippar
allt går igen
igen det går igen
Jag ska gå nu
hälsa på de brinnande kamelerna, mina polare
Jag ska gå nu
resa på mig. bara gå
Jag sitter och röker
Det känns som allt kommer tillbaka igen
det kommer tillbaka igen
jag vet inte jag sitter jag går jag vet inte om jag sitter om jag går
där Jimi Hendrix i gathörnet
Jimmy Hendrix. Står i gathörnet han röker en cigarett
Jag ska hälsa på de brinnande polarna, mina kameler
Det kan inte varit Hendrix
Hendrix är död
du nojjar bara
det var inte Hendrix
Hendrix är död
du sa inget till tjejen
du satt inte utanför och rökte
hur kunde jag då trippa?




Fri vers av snabbmat
Läst 670 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-21 03:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snabbmat