Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kort sparning som ska över på en annan dator.


vi söker fel svar på allt med fel lösningar men älskling; nätterna är kalla

dämpa ångesten
förhöja stämningen
ett rakblad
en tablett

du säger att jag inte får
och jag säger att du inte får
vill förbjuda
tvinga dig från att låta bli
men bryter ändå mina löften
såsom du bröt ditt
under en lördagsnatt

dämpa ångesten
förhöja stämningen
ett rakblad
en tablett

jag lovar att inte gå baklänges
och du lovar att sluta upp
med att sukta efter knarket
såsom jag suktar efter rakbladen
men vi faller som dominobrickor
när det inte längre räcker
att tillsammans viska bort ångesten

dämpa ångesten
förhöja stämningen
ett rakblad
en tablett

och det var länge sedan
det var innan våran tid
det var innan vi mötts
och jag lät ruset ta mig
första gången som du
fastnade för drogerna
som jag aldrig föll för
och jag förstår inte
hur jag kan förtjäna dig
hur jag ens kan förtjäna mig själv

älskling,
vi söker svaret på gåtorna
som kallas känslor
som vi inte kan styra
som vi är maktlösa mot





Fri vers av nollkommanoll
Läst 408 gånger
Publicerad 2006-12-07 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nollkommanoll