Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© anna olsson


jag vaknade..

..alldeles för tidigt. saknade din mage att vila min morgon emot, den äkta värme som alltid finns där hos dig. värmen som tinar min själ och fingertoppar. dina otroligt varma fötter som alltid värmer mina kalla, din söta morgonfrisyr och din lugna sammetslena röst, som oftast får mig att somna flera gånger..




Övriga genrer av fruktstund
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-12-07 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fruktstund
fruktstund