Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© anna olsson


räddning

likt ett nyfött barn
är luften svår att ta in första gången den nuddar läpparna
som en omvänd astmatiker
kan jag inte vara ifrån din närhet utan att få andnöd
du är inhalatorn med min luft

utan din luft som dramatiskt sugs ner i mina lungor
andas jag inte mycket länge till

världen är min allergi
du är min räddning




Fri vers av fruktstund
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-12-07 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fruktstund
fruktstund