Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© anna olsson


kysser mig våldsamt

stenad med 100 MHz hårt vasst
men mjukt precis vid tinningen
värker i öronen av basen
ont skönt buller i bröstet

tonerna sliter av nervtrådar
reparerar min vänstra hjärnhalva
river, ljuger och kysser mig våldsamt
i refrängen

gitarren skriker så lågt att
den sliter bort all hörsel
viskar så högt att jag inte hör
när den slutar




Fri vers av fruktstund
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-12-07 23:27



Bookmark and Share


  the610
bra skit!
2007-12-03

    E.B.
Oh! Gillar denna attans mycket ^^

Särskilt raderna "tonerna sliter av nervtrådar
reparerar min vänstra hjärnhalva"

Och slutet kunde inte vara mer perfekt, klockrent helt enkelt :)
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

fruktstund
fruktstund