Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© anna olsson


det kallas tårar

snälla
kryp ner med mig här under täcket
just inatt
lägg dig här bredvid mig

så kan jag låta alla tårar rinna
hos dig kan alla tårar landa mjukt
utan frågor om dess början

sakta sjunka in i kudden
och dyna bort

hos dig är jag trygg
du är äkta
du är så genomgod
du är allt

snälla
lägg dig bredvid mig
så kan alla tårar få rinna
just inatt

för tårbägaren är snart överfull
och du är inte här




Fri vers av fruktstund
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-12-07 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fruktstund
fruktstund