Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© anna olsson


cut me in small pieces

saknar alla våra nätter ihop
hur komiskt allt blev ju sömnigare vi vart
nätterna då vi bara låg vakna

saknar all din närvaro och ditt lugn
den styrka vi hade tillsammans

mina små händer i dina
som alltid låg där så perfekt

saknar ditt sätt att förstå utan att fråga
hur du såg allt inom mig
och läkte det

nu är allt borta
det har hela världen sett

men innerst inne älskar jag dig otroligt
för den tiden som var vår, gav mig allt
jag behövde

för att leva
för att orka leva




Fri vers av fruktstund
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-12-07 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fruktstund
fruktstund