Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvfull/Halvtom

Jag är skör som glas
och kanske är det därför
spriten trivs i mig




Bunden vers (Haiku) av Dikt-Anders
Läst 418 gånger
Publicerad 2006-12-21 06:48



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
Ja. Salut! Våra föräldrars barn länge leve.
2007-01-15

  Ms Lovecraft
Skål!
2007-01-15

  Gawain VIP
... och i mig... kärvt men sant. Du klär det fula så det blir fint ändå...
2006-12-22

  Almagrundet
Kärv svart humor! Mycket bra!
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Dikt-Anders

Mina favoriter
god jul
Saknad