Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter självmordet

Ett trauma kan föra
familjen nära
eller spränga den i bitar




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 267 gånger
Publicerad 2006-12-08 12:09



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
just precis.
2006-12-08

  rebecca d VIP
ja, det är verkligen sant!
2006-12-08

  noname_realmind
Den här slog an i mig direkt...
Skickligt fångat och mycket starkt.
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth