Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar älskar älskar dig :\'[ du lämnade mig.


Två dagar ensam.

Två dagar ensam. Två dagar som har känt som ett år. Han älskar mig inte längre. Han vill bara vara min vän.

När jag ser dig vill jag gråta.
När du gick förbi i koridoren så sprang jag in på toan.
Varför jag så feg?
Varför kan inte mina kännslor för dig sluta?
Jag kommer att plågas i en evighet, för du är vacker.
Och du VAR min...




Fri vers av Ylwa Moon
Läst 331 gånger
Publicerad 2006-12-08 17:26



Bookmark and Share


    Camillaa
vilja kallas det: )
bra skivit
/ C
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Ylwa Moon

Mina favoriter
DOCKHUSET