Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu

Nu,
just i detta ögonblick,
vecklar jag ut sekunden
och visar upp dess ömtåliga innehåll
för dig.







Fri vers av Stefan Vrees
Läst 568 gånger
Publicerad 2004-12-29 16:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbara rader!
2012-12-30

    Tuva Lisa**
Fin ! Jättebra ! ;D
2006-11-18

  Tove Meyer VIP
snyggt, sårbart...
2006-08-02

    eko
inte ett ord i onödan. Och ändå så mycket. Snyggt.
2005-02-19

  kath
Form och innehåll känns verkligen som de går hand i hand här.
Vacker mening i en tight och snygg komposition. Tycker jag.

2005-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees