Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar på mitt fönster

Dagens regn smattrar mot fönstret, vinden sliter i träden
Som betraktare ser jag ut genom mitt fönster
Mitt ansikte speglas i glaset
Min andedräkt blir till imma mot glaset
Mina fingertoppar nuddar försiktigt
Den iskalla verklighet
Vi alla lever i
Återigen blir min andedräkt till imma mot glaset
Återigen andas jag för att leva
Min spegelbild blickar tillbaka mot mig
Och vinden sliter i träden
Och regnet smattrar mot fönstret
Likt tårar rinner dropparna
Mot mitt fönster




Fri vers av träsktrollet
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-12-09 13:08



Bookmark and Share


  Henrik Nilsson
Underbar dikt..... du har fångat en känsla och berättar en stark historia från första till sista ord...... bra
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet