Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( Save This World )


Band Aid

Utan mat
Kan ingen leva
ingen
ingen

INGEN

Utan värme
och omtanke kan ingen le
Utan skydd
finns ingen trygghet

Men politiken kan inte se
blundar för självklara ting
Västvärldens snålhet
bringar en död
som sätter spår
sår som aldrig blir ärr

ingen
ingen

INGEN

kan leva utan mat
värme
skydd

och Kärlek

Ingen kan utan det






Fri vers av Malin Johansson
Läst 325 gånger
Publicerad 2004-12-30 00:04



Bookmark and Share


  johii
bra skrivet och bra tema
viktigt ämne
vi måste skriva mera och mera och mera om det här och få folk att se och få folk att agera!
keep it up!

2005-01-03

  Patrick N Sonett
tror du underskattat människan, ty det är redan en majoritet av oss som lever så. men ett tänkvärt ämne.
2004-12-30

  Manal
denna dikt gäller nog miljontals i denna värld. Bra skrivet
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.