Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
300 km/h


Tragedi



Människoliv
svepes bort
sekunder på liv och död
överallt
finns knutna händer
brustna hjärtan
hopp och tro







Fri vers av Malin Johansson
Läst 284 gånger
Publicerad 2004-12-30 00:21



Bookmark and Share


    Idun 1
varandra, vara nära, lyssna och trösta...
2004-12-30

  Markattan
Få ord som förmedlar så mycket.
2004-12-30

  Manal
så sant. Men vi ska inte heller att det pågår krig,svält och fattigdom varje dag i hundratals år. Det är oxo något som vi männsikor borde öppna ögonne mer för. Bra skrivet
2004-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.