Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eftersom iq sitter i hårfärg

hej!

jag är blond

jag är så jävla blåst

vänster är den handen man hälsar med

pensionssparande? nej det ska gå till min bröstoperation

åååh vodka! vill du känna på min rumpa?

var kan min kajal vara? hihi jag hade den i mina mjukisbyxor

ett gånger ett är sex

dina string syns inte tillräckligt mycket

vänta, jag måste gå till mcdonalds nu så jag kan skrika lite

och få uppmärksamhet.

Nej nu ska jag lyssna på fjortisdunk.



det är ju precis så man är när ens hår är ljusare, eller hur?




Övriga genrer av Laire
Läst 455 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-10 20:15



Bookmark and Share


  Lina S Magnusson
fyfan . helt jv klar !
2006-12-22

    rune
HAHAHAHAH fan vad ball!!!
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Laire