Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femton år: Utomhusfest

mani panik filosofi
tre

kväll folk alkohol snurrandes
fyra

klagomål tjat bekymmer skäll telefonsamtal
fem

jag kan räkna förevigt
och denna kvällen sög




Fri vers av Laire
Läst 418 gånger
Publicerad 2007-09-08 01:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laire