Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga/Inget

ÅH DET FINNS SÅ MÅNGA ORD
SÅ SÅ MÅNGA
FÖR MÅNGA FÖR MIG OCH MITT LILLA LILLA ORDFÖRRÅD

ÅH DET FINNS SÅ MÅNGA KÄNSLOR
SÅ SÅ MÅNGA
FÖR MÅNGA FÖR MIG OCH MITT SVAGA SVAGA HJÄRTA

ÅH DET FINNS SÅ MÅNGA MÄNNISKOR
SÅ SÅ MÅNGA
FÖR MÅNGA FÖR MIG OCH MITT TRÖTTA TRÖTTA HUVUD

INTRYCK ANTAGANDEN UPPLEVELSER

INGA INGET INGA
INGET INGA INGET

NEJ ING(A/ET) FÖR MIG




Övriga genrer av Laire
Läst 358 gånger
Publicerad 2007-10-25 23:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laire