Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bli min revolt

få mig att ändras
få mig att stå emot
få mig att sluta
få mig att gå
få mig att lämna
få mig att känna
få mig att tänka
få mig att älska

hjälp mig att leva
bli min revolt




Övriga genrer av Laire
Läst 376 gånger
Publicerad 2006-12-28 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laire