Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarnätter har så mycket att ge

Du kom, du log
och bad om min hand
vi skulle dansa
Och vi dansade länge
Sommarnätter har så mycket att ge
och jag vill ta allt

Så tog du mitt liv
så tog du mitt hjärta
min själ
sen sa du inget mer
Sommarnätter har så mycket att ge
och du tog allt




Övriga genrer av Laire
Läst 386 gånger
Publicerad 2007-08-26 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laire