Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tobias andersen 29/2

idag är det din dag
hade tänkt komma tidigt till skolan och överraska dig
men jag försov mig

idag är det din dag
tänkte baka dig en tårta idag, en med daim och sånt du gillar
men jag brände vid bottnen

idag är det din dag
hade tänkt skriva dig ett par rader om dig, om mitt hjärta och vad det känner
men det gick inte att beskriva i ord

dagen är din idag
det är jag också




Övriga genrer av Laire
Läst 363 gånger
Publicerad 2008-03-01 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Laire