Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite om livets våndor.


Hemligheter

Jag öppnar upp mina skåp
och hemligaste gömmor
Se här mina svartaste
hemligheter.
Hör mina fulaste tankar.
Känn hur mina lumpna trasor luktar.
Alla onda tankar ligger i den där lådan.
I påsen ett förtärande hat.
All ånger, all ruelse i stickade yllemössan
Ett elakt skratt sticker upp ur en kjolficka.
Alla människor jag velat döda ligger travade
på varandra i tvättkorgen.
Alla vidrigheter är nedklämda i skorna.
Tändstickor! - ge hit! - fort!
Det brinner!
Allt brinner!
Nu
Äntligen
Fri
Men vad ska jag ha
i min nya garderob?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-10 21:21



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Vilken fantastisk text - lämna det gamla men också frågan om vad som ska hämtas av nytt till garderoben tömd på det gamla... En lustfylld insikt med en starkt vemodig känsla, av en förlust av förlorade ögonblick av glädje!
2016-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP