Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En historia om ensamhet


Händelse

Det hände mig något så roligt häromda´n,
det måste jag berätta för...
Så jag lyfte luren
för att ringa till...
Vem? - Ingen!
Jag har inte längre
någon att ringa till.
Alla är borta.
Hur kunde det bli så?
Men. Fast. Det gör ingenting.
Jag är ju så glad ändå
För det är jag väl?
Det säger ju alla.
Så då är det nog så
Du är så glad du, säger dom
och jag skrattar, ler och nickar
Visst, jag är så glad
men jag har ingen att ringa till
Och ingen ringer
till mig
Men var är alla dom
som säger att jag är glad?
Vem är dom?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-10 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP