Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
än lever hoppet i tvivlets tidevarv


Dödsstjärnans blödande himlakropp

Förgångna tidevarv
dansar i nuets skuggspel

döda drömmar
uppstående ur
livets outsinliga källa

allt som är försakat
är inte förlorat

än brinner eldarna
i mörkrets djupa skog

än råder solförmörkelse
över dödsstjärnans blödande himlakropp

än reflekteras spegelbilderna av våra förrådda anleten
i din söndervittrande perfektion





Fri vers av Mackan
Läst 335 gånger
Publicerad 2006-12-10 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan
Mackan