Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Checkpoint

-Var ska du ?

-Igenom

-Du är galen

ingen kommer igenom här

-Han jag har med mig kan vägen






Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-12-11 08:15



Bookmark and Share


  Aisha VIP
....bra....man ska ta emot hjälp när den finns....kram från Aisha
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP