Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöst

Varför pratar du knappt med mig mer?
Fastän jag står här och ler?
Varför säger du att jag betyder nått när du
i nästa sekund saknar din som är nära?
Varför säger du att du vill fastän jag hör att du egentligen menar nått annat.
Jag vill bara vara vid din sida, nära så nära
Du vill bara att jag ska vara nån Internet flört och bara det
Men jag vill göra änglar i snön med dig, kasta snöbollar och göra snölykta
Jag har drömt det så många gånger,
du säger att du inte drömmer
Jag vill göra varm choklad med dig och mysa under en filt eller titta på nån film men du har inte tid
Och den blomman som en gång stod i hög blom i mitt hjärta
börjar sakta vissna av den frusna mark den står på
Säg mig, var det nån gång din blomma?
Eller låtsades du bara?
Kan det nån gång bli du och jag?
Eller är jag bara den där som du skriver till ibland när ingen
hjälp finns att få?
Ändå sitter jag här och väntar på nästa gång vi ska prata
Önskar att det fortfarande finns en chans
Att det inte bara är i mina drömmar som
Fyrverkerier gnistrar och musik sjungs




Fri vers av träsktrollet
Läst 471 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-11 12:54



Bookmark and Share


    Jennie1127
shit va fint!!!
älskar denna texten!

"den blomman som en gång stod i hög blom i mitt hjärta
börjar sakta vissna av den frusna mark den står på"

ååh! bokmärkt!
2007-01-25

  Bengt VIP
Väldigt bra skrivit och hoppfullt för hopplösa att läsa.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

träsktrollet
träsktrollet