Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur onda handlingar gör dig själv mest skada.


Straff

Hur tänker du försvara dig den dagen
när alla ropar Skyldig, Skyldig, Skyldig är ditt namn
när bara hat du ser i anletsdragen
och ingenstans du finner skyddad hamn

Vad säger du, hur ska du finna orden
när ingen lyssnar-ingen ger dig något råd
när du förstår att du är ensam här på jorden
för dig finns inte längre någon nåd

Vad gör du då, när ingen strider vid din sida
när ingen träder in till ditt försvar
när du förstår att leva är att lida
de dagar utav liv som du har kvar.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-11 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP