Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett rop på kärlek


Min älskade

Min älskade!
min vän,
min fiende,
mitt allt!
Här är jag!
Håll om mig litet grand
Ja - eller slå mig.
Bara du rör mig.
Tack.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-11 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP