Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mod och ilska.


Rustad

Iklädd mitt pansar
möter jag världen.
Se mig bara!
Jag står här,
jag är inte rädd!
Ja, titta ni!
Ska jag skratta?
Jamen - då gör jag det!
Blev det för mycket?
Konstlat?
Litet mer ödmjukt kanske?
Räcker ett småleende?
Lagom och passande.
Vill ni ha det?
Då får ni det!
Men det är tröttsamt.
Mycket tröttsamt
med beställningsjobb!
-och ni är inte särskilt lustiga att underhålla!




Fri vers av Stardust VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-11 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP