Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om ja e din stjärna e du mitt universum..Som han sa deT//

Första gången ja såg dig
Såg ja min spegelbild
Ditt jag
Gav mig en styrka
Så mycket dörrar öppnades
Där fanns en trygghet ja va rädd att tappa
Dina armar va som terapi
Vi möttes åter i drömmarnas land
Då ja smekte ditt ansikte av konturer av berättelser.
Ja ville berätta min livshistoria
Men de behövdes inte för att du visste
Du gav mig ett leende
Ja kysste dig och återkom till verkligheten
Du va rädd
Jag va rädd
Vi va unika tillsamans
Du va allt de ja vill vara
Du är min stjärna
Du kom till paradiset av lycka
Då du trott du funnit allt
Ja själv lämnad i mörkrets gråa zon
Med ett enkelt ADJÖ




Fri vers av ash girl
Läst 401 gånger
Publicerad 2006-12-11 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ash girl
ash girl