Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\" vi bestämmer själva hur vi vill att våra liv ska sluta\"


Christian_H








Christian
jag vet att du inte kommer tillbaka iallafall inte kroppsligt
men fan varför
du vet att vi fanns
men ja dömmer dig inte
vill bara försöka förstå
men de går inte
och ja bara undrar
varför
varför
du lämnade inge svar på våra frågor.
ja vet att du vill att lisa ska plågas , men vi andra
bara du inte har ont
ja hoppas att du sitter med oss
ja vill slå dig för att ja e arg på ett sett att du bara drog
men ja vill bara ha dig o gömma dig
som en liten fågelunge så du känner dig trygg ja vill ge dig allt
men ja kan inte det för nu finns du inte kvar
christian du vet att du är den ända ja kan säga att ja älskar
och ja menar de verkligen , men ja gör så mycket mer än det
kom ihåg att ja alltid finns så du är aldrig ensam ..
de svåraste e att man inte acepterar

puss min vän




Fri vers av ash girl
Läst 456 gånger
Publicerad 2006-12-12 23:26



Bookmark and Share


  Albert
fint skrivet om det svåraste
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

ash girl
ash girl