Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Christian

Jag som trodde att ja övertalat dig?
att du va trygg i min famn?
att ja va så dum som inte såg det som skulle hända?!!..
Jag vet bättre än så att de inte va mitt fel
men ja vet att jag va den du kunde luta dig tillbaka mot .

Christian va hände ?

De va du och ja mot världen , du sa ju själv de fanns ju inge bättre än oss två?
allt e som en grå zoon, ingenting känns viktigt längre.

ja vill bara ligga brevid dig o krama dig som ja brukar ...
varför lämnade du mig?
varför lämnade du dig själv?
Du som hade så mycket
Att hjärtesorg , kan få dig och gå till den mörka porten
och ja hann aldrig stoppa dig :(
ja vill ha dig tillbaks krama dig o säga att ja älskar dig!!!
vi ska sitta o dricka vin o skriva poesi och ha framtids drömmar och skratta ihop!!
Ja vet att du inte vill att ja ska vänta på dig.
Men väntar du på mig? möter du mig när stunden väl är inne
förlåt
förlåt
min älskade vän
att ja inte såg me klarare ögon
att ja inte tog dig hårdare i min famn och hjälpte dig ur de
men ja kan inte få dig o leva
men ja kan få dig att vilja tro
även om du inte sittades med mig jämnbördes
så vet ja att du finns i mina tankar och i mitt hjärta och du lämnar mig aldrig som du lovade....
vi har så mycket du och ja ,
Jag älskar dig
och de gör ont
men trösten är att du finns med mig
men de gör ont att ja aldrig för höra din röst, ...
ja vet att du inte vill att ja ska lida
men de gör så ont snälla kom o krama mig,
snälla få se dig
så att ja får övertala dig att stanna som en ängel på jordelivet



din eviga vän CAthrine




Fri vers av ash girl
Läst 500 gånger
Publicerad 2006-12-11 19:38



Bookmark and Share


  Albert
"men trösten är att du finns med mig"

fint sagt
2006-12-23

  Cris
Ibland får man inte svar

vad sorgligt... jag undrade var han blev av
2006-12-23
  > Nästa text
< Föregående

ash girl
ash girl