Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om ja kunde sätta fast honom med kedjor, skulle jag ha gjort det men kan man tvinga nån att leva? Men om ja kanske skulle gett honom halva min själ, kanske du skulle vart lyckligare... men ja vägrar tro att du vågade för hennes skull hon är inte värld


Det är du coh jag mot världen

håller för mina ögon
nej snälla slit inte bort dom
ja vill inte se

varje gång ja hör ditt namn ryser jag
varje gång ja hör hennes namn mår ja illa
att de svarta kunde vara vackert för dig

-jag vill att hon ska lida som ja gör.
håller för mina ögon
men öppnade dom då ...
jag ska lära dig så att våra själar möts
20 ml dosen som fick mitt minne att vekla sig svagt
gör mig förtvivlad...
ja vill ta din smärta
och ge dig min frid
ta mina funderingar och ge mig ett tecken.




Fri vers av ash girl
Läst 444 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-19 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ash girl
ash girl