Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avsmak inför betraktelser av världens skenande förfall


Sodom & Gomorra


Mitt inre fylls av ett våldsamt äckel, en fruktansvärd
vämjelse bortom all beskrivelse
Jag plågas svårt av den vidriga avsmak, den fränt
ruttna stank som tränger sig på

Denna formlösa avsky får mig att spy och min
själ att vanställas i raseri
Ett skändligt horeri utspelar sig öppet, en ful
teater under all moral




Fri vers av Gawain
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-12-11 18:30



Bookmark and Share


  Lars Anders Johansson
Nu får jag lust att läsa Sartre igen. =)
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain