Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntan


När

Tidig morgon (november - fortfarande mörkt)
Idag är det idag.
Fristen är ute.
Kan inte hejda tiden.
Dag följs av natt som följs av dag som. . .
Det snöar. Ja - låt det snöa.
Snöa mycket.
Bygg ett bo av snö.
Göm mig i snö
så ingen kan hitta mig.
Lägg varma filtar om mig.
Berätta en saga.
Låt mig slippa.
bara för den här gången.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-11 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP