Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite småtjurig på Gud


Lördagsbön

Fader vår som är i himmelen
(Big papa-en tilltalande tanke)
Helgat varde Ditt namn
(självklart snackar man inte skit om sina föräldrar)
Tillkomme Ditt rike
(visst, om Du bara håller vad Du lovat så!)
Ske Din vilja
(vet Du egentligen VAD Du vill?)
Såsom i himmelen så ock på jorden
(KAN det verkligen fungera på båda ställena?)
Vårt dagliga bröd giv oss idag
(helst fullkorn)
Och förlåt oss våra skulder
(särskilt studielånet, har betalat av i tjugo år nu)
Såsom vi förlåta dem oss skyldiga äro
(ja, JAG är inte långsint)
Och inled oss inte i frestelse
(det blir alldeles för mycket kaffebröd och godis)
Utan fräls oss ifrån ondo
(fast jag ÄR alldeles för snäll och mesig tycker psykologen)
Ty Makten och Härligheten är Din i Evighet
(det kan man kalla att ha ensamrätt)
Amen
(säger Du ja!)



























Fri vers av Stardust VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-11 22:40



Bookmark and Share


  Karessera
Den här var kul! Särslilt den med fullkorn :).
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP