Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något håglöst


Hot summer

Plocka hallon?
-det regnar.
Leta kantareller?
-inga stövlar.
Baka paj?
-ingen vaniljsås.
Se på TV?
-bara sport.
Ta en bok?
-läst alla.
Ringa någon?
-alla semester.
Älska?
-varför inte? ? ?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-12 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP