Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var-dags-empati


Min syster

Min syster-jag ser ju att Du gråter.
Min syster-jag ser Din sorg.
Min syster-jag känner Din smärta.
Dina tankar pinar och plågar.
Vad kan jag göra för Dig?
Ingen näsduk kan torka tårarna.
Ingen salva kan bota smärtan.
Och av alla ord jag samlat på
ett helt liv-kan inte ett enda trösta Din själ.
Din sorg kan aldrig bli min.
Men jag kan bära den åt Dig en liten bit
om Du vill.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-12 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP