Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fråga ut idet blå?


Salt

Salt.
Tårar smakar salt
Vår kemiska reaktion.
Vårt egentillverkade vapen
och försvar.
Salt.
Ser Du oss?
Får Du någonsin lust
att sträcka ner en tröstande hand?
Doppa Ditt finger?
Bli våt?
Känna smak av människa!
Din skapelse?
Salt.
Vi smakar salt.
Jordens Salt




Fri vers av Stardust VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-12 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP