Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite dagdrömmar i varda´n


Bara en tanke

Jag låser in mina barn i en garderob
Stänger av TV-n
Skjuter hunden
Slänger odiskade tallrikar i sopnedkastet
Tar på mig en vacker klänning
i precis de rätta färgerna
som klär mig.
Drömmer fram tjusig musik
och svepande toner
fyller rummet.
NU får Du komma.




Fri vers av Stardust VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-12-12 11:44



Bookmark and Share


    h enaliM
Haha, jag gillar den, men är också väldigt glad att du inte är min mamma.
2009-09-26

  Dorothy Lux
'Jag låser in mina barn i en garderob
Stänger av TV-n
Skjuter hunden'

Hahaha. Hah. Exakt så. Lite bättre kommatering, så hade det här varit klockrent.
2006-12-12

  Freya
fy vad hemskt. :S
2006-12-12

  * Ammi *
usch va grymt..
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP