Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att känna

Dina fingertoppar
smeker min hud

följer konturerna av min kropp

det var länge sedan
någon tog på mig med längtan

jag menar verkligen kännde på mig
formade mig som lera

memorerade mina linjer
nuddade lätt som vinden

målade min kropp
kände varje fiber i mina muskler

tog tag i mig

min längtan var så stark

tiden ett hinder

dagen en natt








Fri vers av Anna Andersson
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-01 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson