Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser igenom dig

Tror du att jag är dum.


Jag tiger, ger dig en möjlighet
Du tar den inte


Så jag slår dig, piskar dig med mina ord
Men det blir inga märken som stannar kvar


Du smyger, varför
Ärlighet är det enda jag har bett om, är det så svårt



Inga ord behövs, jag kan se på din kropp och din blick
hela du



När skadan redan är gjord, och saltet från mina tårar
svider i såren som du gett mig, först då
reagerar du



Jag vänder mig om


Och du står kvar som ett glashus






Fri vers av Anna Andersson
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-24 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Andersson