Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig...

Aldrig...
Jag vandrar i mörker min själ stryps utav sorgen i mitt hjärta.
Tåren som lämnar mitt torra öga speglar min inre smärta.
Åh, den glada dag jag finner ett slut,
då jag finner mig.
Då jag ännu en sista gång skådar ett ljus ... bländande.
Ta mig till dödens kammare ... jag ber.
Jag kan stå ut med sorg, ej mer.
Jag skall tyna bort falla ner
aldrig mer aldrig mer

-Yoshi 03




Fri vers av Yoshimitsu
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-12-12 12:30



Bookmark and Share


    deepthoughts
Jättebra dikt.. handlar typ om mig ibland..
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Yoshimitsu
Yoshimitsu