Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du säger att du älskar mig.

Du säger att du älskar mig.
-Men ändå sårar du mig.

Jag säger att jag älskar dig.
-Men du verkar inte bry dig.

Du sa att du alltid kommer finnas där för mig.
-Men ändå vänder du mig din rygg.

Du sa vi alltid kommer att kunna prata med varandra.
-Men ändå svarar du mig inte.

Jag står på mina bara knän och gråter vid dina fötter.
-För dig existerar jag inte längre.

Du är min fallna ängel.
-Men för dig är jag ingenting.

-Yoshi 23 Maj 2006 15:54




Fri vers av Yoshimitsu
Läst 368 gånger
Publicerad 2006-12-12 13:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yoshimitsu
Yoshimitsu