Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

körsbärsträd

körsbärsträd

Hatad av många älskad av få,
Så har mitt liv varit.
Som en blomma på ett körsbärsträd
blomstrade jag ut en sekund bara för
att sedan vissna och åter falla i glömska.

-Yoshi 04




Fri vers av Yoshimitsu
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-12-12 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yoshimitsu
Yoshimitsu