Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna \"dikt\" Onsdagen den 9:e oktober 2002 kl 11:06


Döda blommor

Är jag inte värd att få vara lycklig frågade jag.
å ni svarar mig rakt nej!
Jag frågar varför?
och ni säger för att jag är den jag är!
Jag kollade på er med ledssna ögon å frågade igen varför?
Ni svarade mig med ännu argare röst att jag är inget att älska!
Jag fällde en tår och gick, Och i dag går det en svart skugga över min grav, en grav med döda blommor för ingen finns där för att vattna dom för ingen vet att jag är död.

-Yoshi 02





Fri vers av Yoshimitsu
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-12-12 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yoshimitsu
Yoshimitsu