Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den skattande sängen

*dunk och gnek* Hahahaha!
Vem är det som skrattar?

*dunk och gnek* Hahahaha!
Vart kommer rösten ifrån?

*dunk och gnek* Hahahaha!
Det är sängen som skrattar!

*dunk och gnek* Hahahaha!
Vad skrattar den åt?

*dunk och gnek* Hahahaha!
Är penisen min för liten eller är hennes bröst för små?

*dunk och gnek* Hahahaha!
Var är det som är så roligt?

*dunk och gnek* Hahahaha!
Hånar den oss att vi åter är tillsammans?

*dunk och gnek* Hahahaha!
Varför skrattar den åt oss?

*dunk och gnek* Hahahaha!
Märker hon inget? Märker hon inte att sängen hånar oss?

*dunk och gnek* Hahahaha!
Varför ler hon bara?

*dunk och gnek* Hahahaha!
Varför kan jag ej släppa det ur huvudet?

*dunk och gnek* Hahahaha!
Vad är det som pågår?

*dunk och gnek* Hahahaha!
Varför vänder du bort ditt huvud i avsky?

*dunk och gnek* Hahahaha!
Det var inte sängen som skrattade!

*dunk och gnek* Hahahaha!
Det var du...

-Yoshi o4




Fri vers av Yoshimitsu
Läst 307 gånger
Publicerad 2006-12-12 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yoshimitsu
Yoshimitsu