Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bussar åt olika mål

Sitter på bussen av krossad kärlek i ett försök att åka ifrån mina känslor.
Regnet utanför piskar mot rutorna på bussen och i jämför med dom så bleknar tårarna som rinner längs mina kinder.
Om jag hade nyckeln att vrida tillbaks tiden då vi var som lyckligast.
Skulle jag göra det innan stunden av ett hjärtslag var slagen.
Men vet att den tiden är förbi,
det är därför vi båda sitter på motsatta bussar åt två olika mål.


-Yoshi 04




Fri vers av Yoshimitsu
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-12-12 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yoshimitsu
Yoshimitsu