Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vandrande samurajen

Den vandrande samurajen håller sitt svärd tätt vid sin sida då han vandrar bland dom mörka gatorna i den mörka och kalla värld av sten och betong. Han vänder sin blick med hopp mot himmelen för att vägleda sig hem med hjälp av stjärnorna. Men till sin stora sorg så lyser stjärnorna ej upp himmelen i en värld av sten och betong.

Han drar en djup suck och en tår rinner längs hans kind.
Den vandrande samurajen försvinner in i mörkret igen med sitt svärd tätt vid sin sida och med handen hårt knuten om svärdet med hopp om att stjärnorna åter igen skall lysa och visa han vägen hem.

-Yoshi 04




Fri vers av Yoshimitsu
Läst 303 gånger
Publicerad 2006-12-12 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yoshimitsu
Yoshimitsu